Madplan uge 15

Mandagsretten: Wok med kylling

image1-7Igår stod menuen på wok med masser af grøntsager og kylling. Retten er meget simpel og nem at lave, og jeg havde egentligt tænkt ikke at skrive et indlæg om det, men så besluttede jeg mig alligevel for at gøre det. Det kunne jo være at der var et eller andet, som kunne inspirere. Jeg bruger jo aldrig nudler, pasta eller ris mere og normalt spiser vi bare wok uden noget tilbehør. Men igår var vi ekstra sultne, så jeg lavede en omgang gulerodspasta til. Det er nemlig mega nemt og så mætter det godt. 🙂

Fremgangsmåde:
400-500 gram kyllingefileter
1 pose frosne grøntsager (wok mix)
Rød karry pasta
1 dåse kokosmælk
1 grøntsagsboullion
Chili og hvidløg

Tænd panden og varm den op med olie. Put derefter chili og hvidløg på og lad det stege i 2 minutter. Derefter tilsættes kyllingen, som lige skal steges lidt før grøntsagerne tilføjes. Jeg putter dem bare frosne på. Tilsæt 2-3 spsk rød karry pasta og rør ingredienserne godt sammen. Herefter tilsættes kokosmælken og derefter smuldres boullion ud i. Lad det simre/små koge. Jeg plejer at jævne sovsen, for at den ikke er så vandet. Når grøntsager og kylling er færdigstegt er retten klar.

Skræl gulerødder i strimler og hæld kogende vand over i 1 minut cirka til strimlerne er bløde. Jeg brugte 2 gulerødder til 2 personer og der var rigeligt. Der er cirka en gulerod på billedet ovenover. Jeg var i mit kreative hjørne igår og besluttede mig for at stege kyllingen færdig i ovnen på et spyd. Så da det havde fået lidt på panden puttede jeg stykkerne på et spyd og bagte dem ved 150 grader i 15 minutter i ovnen. Det gjorde det lidt sjovere at spise retten 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 15