Tirsdagsretten: Kylling med grøntsagspasta i pesto

kylling i cremet peanutsauce

phonto-2Lang tid siden jeg sidst har været aktiv. Jeg har ikke lavet det mest spændende mad på det sidste, eller det har ikke været så præsentabelt på en tallerken 😉 Men igår afprøvede jeg den mest lækre opskrift med peanutbutter. Jeg har det aldrig i skabet, fordi jeg hader konsistensen, men igår skulle jeg så bruge det, og det er ikke sidste gang. Jeg har egentligt aldrig brugt peanutbutter i mad før, men det kommer helt sikkert til at ændrer sig fra nu af.

Fremgangsmåde:
400 gram kylling
Tørret chili
1-2 tsk rød karry paste
2 dl kokosmælk
2 dl madlavningsfløde
2 spsk. soja
4 spsk peanutbutter
Salt & Peber
Grøntsager efter smag
Forårsløg og evt. peanuts

Skær kylling i stykker og steg det på panden med chili. Tag en ny pande og lad rød karry stege en smule for sig selv, for at fremhæve smagen. Tilsæt derefter kokosmælk, fløde, soja og peanutbutter. Rør saucen rundt til den er cremet og ensartet. Smag til med salt og peber. Lad saucen stå og simre og imens skæres grøntsager ud i små tern og tilsættes kyllingen. Rør dem rundt sammen med kyllingen og lad dem stege en lille smule, så de stadig er sprøde. Hæld nu peanutsaucen over kyllingen og top med friskskåret forårsløg og peanuts hvis man synes 🙂

 

2

  • Henrik Bunkenborg

    Sikken fin blog du har. Jeg kan ikke se kyllingen på billedet af kylling i peanuts?. Du må ikke vise din tante denne side, for der er alt for meget kylling ( hvorfor mon der er det). :grinning: jeg tror at jeg skal prøve en af opskrifterne en dag, har jo en måneds ferie. V.H. Henrik 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Charlottes Madblog

      1000 tak for kommentaren kære onkel 🙂
      Der er skam kylling i retten, men måske ikke så meget jeg fik på min tallerken.
      Dejligt du kan finde inspiration til en opskrift eller to. Jeg synes jo selv de er værd at afprøve 😉 Haha. Fryseren er ved at være tom for sponsor-kylling. 😉 Nyd din ferie 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsretten: Kylling med grøntsagspasta i pesto