Pizza med gulerodsbund
Weekenden har stået på masser af grøntsager forklædt som fast food og det er jo for nice :-). Her til aften eksperimenterede jeg med en alternativ pizzabund, så vi kunne spise pizza (som er yndlingsretten) med god samvittighed. Den består af ganske få ingredienser og kræver ikke det store arbejde, man får ikke klamme dej-fingre, den skal ikke hæve og ja der er ingen undskyldninger for ikke at droppe den hvide version, for at kaste sig over denne orangefarvede version!
Til ca. en bradepande (nok til 2).
6 fint revet gulerødder
2 dl parmesanost revet
2 æg
2 fed hvidløg
Salt & Peber
Skræl og riv gulerødderne så fint som muligt. Put det herefter over i et viskestykke og pres alt væsken ud af. Det er meget vigtigt at man presser al væsken ud, for at opnå en succesfuld bagning. Bland det hele sammen til en ensartet masse og fordel den herefter på bagepladen (nemmest med hænderne). Den skal ikke være særlig tyk, kun lige 2-4mm, og vær opmærksom på at den hæver en lille bitte smule op. Bages ved 200 grader i 10-15 minutter til det dufter godt i hele køkkenet og den er blevet fin gylden.
Pyntes med det bedste man ved og bages færdig med fyld og det hele i ca. 5-10 minutter. På billedet er pizzaen pyntet med hjemmelavet tomatsauce, skinke, ost og frisk ananas i tern.
Ingen kommentarer endnu