Pizza med gulerodsbund

Æggewrap med spicy kyllingemousse

image1-2image2 kopi

En uge plaget af træthed, hovedpine og ømme muskler krævede en sund og lækker aftensmad idag, og især fordi jeg ikke har haft det store overskud til at lave mad de andre dage, så den har stået på en hel del grød og rugbrød. Jeg skal en helt masse i weekenden, så derfor tænkte jeg, at jeg måtte starte den med et godt og sundt måltid mad. Det blev til æggewrap med en masse grøntsager og en lækker spicy kyllingemousse. Da jeg havde lavet én wrap, så det ikke ud af meget, og jeg lavede derfor en ekstra. Da jeg havde spist næsten det hele af nummer 1 var jeg mæt, så nu har jeg gemt den anden wrap til min søde kæreste, så han kan få noget at spise, når han er hjemme fra arbejde igen. Det smager heldigvis også rigtig godt kold.

Spicy kyllingmousse:
Kold, stegt kylling – neutral eller krydret (til 2. personer ca 200 gram)
2-3 spsk creme fraiche
1-2 spsk rød pesto (eller grøn hvis man er mere til det)
1-2 fed hvidløg
Frisk hakket chili eller chiliflager
Salt & Peber

Blend det hele sammen til en ensartet masse, og sættes på køl til de resterende ting er klar.

Æggewraps:
(afhænger af hvor tyk man ønsker dem og størrelsen på æggene)
3 æg piskes godt sammen
Salt og peber
Steges på panden som en pandekage 🙂

Vælg selv hvilke grøntsager der skal i.
I denne var der: spinat, fint snittet spidskål i strimler, tomater, rød peber, revet gulerod,
soltørrede tomater og lidt frisk mozzarella og lidt purløg på toppen.

On the side lavede jeg en skyr-dressing med purløg, persille, salt og peber,
hvilket var en god løsning, for at få lidt ‘snask’ til grøntsagerne.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza med gulerodsbund